A félreértések tisztázása mindig egy Új kezdet

A félreértések tisztázása mindig egy Új kezdet
Nagyon fontos mondani valóm van !
Kedves Barátaim kérem olvassátok figyelmesen a következőket ,és gondoskodjatok róla ,hogy a Hozzátok tartozók figyelmét se kerüljék el ezek

Hajnal fél négyig tartó kőkemény tárgyalásban voltam, sajnos nem értem el mostanában privát Paddy Delaneyt, így nekikezdtem a közösben a kérdezgetésnek ,jobban remélve , hogy választ is kapok.
Így legalább jöttek a vélemények és szempontok másoktól is ,hogy Ők hogyan értik azokat amiket én oly sokszor duplán triplán újra kérdezek. Cifra meglátások voltak ,de egyértelműen Én voltam aki tévesen értelmezte szörfölésnek az ártábla alatti szöveget.
Nem tudunk szörfölni itt , sőt elképzelni nem tudják azt a nagyon is félreértelmezhető szöveget Én hogyan gondolhattam úgy ,hogy a cég fizet a kattintásért.
A hirdettető fizet ha a hirdetésére reagálnak .
Paddy Delaney és a Cég  természetesen meg van győződve , hogy így is nagyon nagy lehetőség a RealStew ,de azt is megértem ha nehéz elképzelni ,hogy mennyire lehet ez a Mi számunkra nagy kereseti lehetőség ,hiszen nagyon vártuk azt a részét is .
,.Én most is hagyom a bizalmamat a cégnél, hogy nagy dolgok vannak itt folyamatban és számunkra igenis nagy eredményeket nyújt ez a lehetőség.
Röviden és világosan NEM fogunk tudni szörföléssel itt pénzt keresni.

Abból a tipusú hirdetésből az igazi hirdetést vásárlók nem kérnének-valljuk be, szinte senkit nem érdekel maga a hirdetés, a szörfölők táborában. Abból egy komoly hirdetéssel foglalkozó cég , nem tud ilyen nagy Céget felépíteni , a hirdetéseinek fizetőkedvet szerezni . Tisztelettel kérek elnézést, ha úgy látjátok hibáztam, és csalódást okoztam.
Barbara, aki csak megpróbálhatja a köveket elgurítani az utatokból,úgy látszik nem mindig sikerül.

Vélemény, hozzászólás?