Jó,ha észben tartjuk!

Kedves RealStew Barátaim, és akik azok lesznek!

 

Itt van néhány kulcs fontosságú dolog ,amit tudnod kellene, amikor legelőször érkezel a platformra ,és elkezded használni a felhasználói csoportokat.
1) Legyen Mentorod , hogy segítsen megérteni a RealStew működését,hogyan tudod a legtöbbet elérni az online munkáidban és a platformon

A Mentor kalauzol, hogy mit tegyél és mit ne az oldalon.
2) A világ bármely részéről választhatsz Mentort ,habár sok Mentor jobban szeret csak saját országából jelentkező Mentorálttal dolgozni.  Vannak bizonyos előnyei,úgy mint nyelvi nehézségek nem merülnek fel, de sok Mentor szívesen dolgozik bárkivel a világ bármely pontjáról.
Skype,mobil telefonok és az internet úgy általában nagyon könnyűvé teszi hogy a határokon kívül élő embereket is hatékonyan segítsük.
Nincs korlát, szabad elhatározásod, hogy kit szeretnél Mentorálni.Gyors választ fogsz kapni, hogy a kiválasztott Mentorod kíván e veled dolgozni.Ezt előre be is állíthatják a mentor falon, hogy van e kikötésük az országot illetően.
Mentorodat bölcs mérlegelés után válaszd meg .

Nagyon sok közül választhatsz. Olvasd el a Mentor falon a profiljukat és megtudod,hogy  ki lehetne a megfelelő számodra.
Mindig fogadd tisztelettel, megbecsüléssel Mentorod idejét, és erőfeszítését amit a Te fejlődésedért tesz, hogy jobban megismerd a dolgokat..jelezd vissza mindig számára,ha valamit még nem tett meg Érted ami a jobb megértést szolgálhatja.
Spammolás–Nagyon nagyon fontos!

gill.realstew.com
Soha ne akard kéretlenül ajánlatodat eljuttatni sem a felhasználó csoportban(Founder például.) multicsetben,vagy magáncsetben,Elfogyott a türelmünk a spammolókat illetően.
Ha ismétlődő spammolás előfordul és a figyelmeztetés ellenére sem hagyond abba el leszel távolítva és ki leszel tiltva a RealStew Platformról.
Ez közvetlen a tulajdonostól, vezetőtől Paddy Delaney től érkező felhívás!!!
Itt vannak a betartandó irányelvek!
Elfogadjuk ha telefonszámodat-skype elérhetőségedet,appchat,Whats app számodat , emailedet posztolod.
Elfogadunk linket egy másikRealStew oldalról. blogról,ami RealStew-re vonatkozó tartalommal bír.
Mindazonáltal
NEM fogadjuk el semmilyen” gyorsan meggazdagodok” kategóriába sorolható megalapozatlan biztonságú oldalak ajánlását Nem engedjük, hogy iyleneket a Multichat -en vagy a Kontakt listádon szereplőknek küldözgessenek.
Még valami

Mielőtt bármiylen RealStew pénzügyeket érintő információt leközölnél RS csoportokban vagy Facebookon kérdezd Mentorodat vagy felsőbb vezetőt,hogy ellenőrizze.

Rendkívül fontos, hogy minden RealStew tag csak igaz és következetes kimenő információt helyezzen el bárhol is hiszen az online világban azt mindenki láthatja.

Kérjük mindenki legyen tudatában, hogy Ezek az információk mindenkihez eljutnak ezért nagyon pontosnak felreérthetetlennek kell lenniük.
Köszönjük az együtt működést és a megértést
Dolgozzunk együtt, hogy a RealStew a legjobb platform legyen ami valaha létezett!!!!!

4 Responses to Jó,ha észben tartjuk!

 1. iscidob szerint:

  Köszönöm a tájékoztatást az értékes infókat további jó munkát és szép hétvégét kívánok mindenkinek.
  Üdv Marcsi

 2. FeherneZsuzsa szerint:

  Köszönöm a tájékoztatást Barbi! A Funder csoportban és a Mentor Apdet-ben érthető is hiszen legyenek tényleg a RealStewel kapcsolatos infók oldalai.

 3. jozsef53 szerint:

  Nagyon szépen köszönöm az értékes útmutatást,azt hiszem és gondolom is,hogy minden tevékenységet az oldalon lelkiismeretesen kell végezni,kiváltképp a Mentoroknak mert kötelező módon fontos a helyes információ átadása a mentorált tagoknak és nemcsak nekik !
  Jobb tízszer megrágni és átgondolni,hogy mi a helyes mint rossz infót adni.
  Jó munkát mindenkinek!
  Üdvözlettel, Jóska

Vélemény, hozzászólás?